Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEBEKE HATLARI TAMAMLANDI

aksaray İl Özel İdaresi

aksaray İl Özel İdaresi su ve kanal hizmetleri müdürlüğüekiplerince eskil ilçesi güneşli köyü ve merkeze bağlı İncesu köyü hüyükyaylasına ayaklı depo yapım işi, yuva köyü ile kutlu köyü iskan evleri içmesuyu ek şebeke, terfi binası, enerji nakil hattı ve sivrihisar ek kanalizasyonile fosseptik çukur işleri tamamlandı.

aksaray valisi alİ manti konu ile ilgili yaptığıaçıklamada;

“Özel İdare genel sekreterliğimiz tarafından eskililçemizin güneşli köyüne 100m3 hacimli h:30m ayaklı içme suyu deposu ve terfibinası yapım işi tamamlandı. yeni ayaklı depo ile terfi binası yapımından sonraşebeke bağlantıları yapıldı ve vatandaşlarımızın kullanıma sunuldu ayrıca eskiolan ayaklı depo yıkımı gerçekleşti. bununla birlikte merkeze bağlı İncesu köyühüyük yaylamıza içme suyu terfili isale hattı, şebeke hattı ve 100m3 hacimlih:30m ayaklı içme suyu deposu ile şebeke bağlantı yapım işleri tamamlanarak köyhalkımızın hizmetine sunulmuştur.

valİ alİ manti; yuva köyü iskan evleri içme suyu ekşebeke, terfi binası ve enerji nakil hattı yapılması ile 1800 metre ek içmesuyu şebekesi, 1 adet terfi binası, kutlu köyü iskân evleri içme suyu ekşebekesi yapılması işi ile 1800 metre içme suyu ek şebekesi yapılması planlananiş tamamlanmıştır. güzelyurt ilçesi sivrihisar köyünün ek kanalizasyon şebekehattı ve 250 kişilik fosseptik çukuru yapılması işi bitirilmiş köy halkınınhizmetine sunulmuştur” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!