Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAYGIN BİR MİLLETİZ

aksaray belediyesinin katkılarıyla aksaray’a

aksaray belediyesinin katkılarıyla aksaray’a gelen aktivist/yazartuğrul selmanoğlu “büyük türkiye büyük millet” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

aksaray kültür merkezinde gerçekleşen konferansa konuşmacıolarak katılan aktivist/yazar tuğrul selmanoğlu, türk milletinin dünyanın hernoktasında saygı gördüğünü ve asıl süper gücün bu olduğunu ifade etti.

konferans sırasında yaşadıklarını ve deneyimlerini aktaransosyal medya fenomeni ve yazar tuğrul selmanoğlu, yardım kuruluşları adıaltında müslümanların zulüm gördüğü ve yardıma muhtaç hale gelen sömürü altındabulunan afrika ülkelerine giderek yardım kampanyasına katıldığını ifade etti.gittiği her ülkede türk olmanın ayrıcalıklı olduğunu ve türk olmakla gururduyduğunu söyledi.

cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın islambayraktarlığını taşıdığı gibi bir dünya lideri olduğunu sözlerine ekleyenselmanoğlu, “Şimdi tüm avrupa ve amerika cumhurbaşkanımıza karşı hareketediyorlar. amaçları güçlü bir türkiye’nin önüne geçmek. avrupa da yaşadığımiçin biliyorum, ülkemizdeki şuan iktidarı eleştiren bütün şer odakları avrupatek çatı altında ve misyoner kuruluşlarla ülkemizde şer odaklarının yanında.Ülke insanı olarak üzerimizde oynanan oyunların farkına varalım. bilinçliolalım. güçlü biz asil milletiz” şeklinde konuştu.

konferansın sonunda belediye başkan yardımcısı güvenkemerkaya, konuşmacı yazar tuğrul selmanoğlu’a teşekkür ederek günün anısınahediye takdim etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!