Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şaşırtan sonuç; Aksaray’da başvuran takım yok

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu (ASKF) resmi sitesinden duyurduğu ve başvuru tarihinin sona ermesi ile Aksaray’da ikinci Amatör Küme kurulamadı.

ASKF’den yapılan açıklamada, “2023-2024 Futbol Sezonu için 2. Amatör Küme Ligi müsabakalarına katılacak kulüplerimizin resmi dilekçe ile başvurularını 28 Mayıs 2024 mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde başvurularını tamamlamayan kulüpler lige dâhil edilmeyecek” ifadelerine yer verildi.

Yapılan duyuruya rağmen hiçbir takım başvuru yapmadı. 2024-2025 futbol sezonunda Aksaray Birinci Amatör Kümede geçen yıl bulunan takımlardan 1957 Eyübelispor ligin ikinci yarısı itibarı ile ligden çekildiğini duyurmuştu. Osmanlı 1453spor’unda şampiyon olarak Aksaray’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı elde etmesi ile amatör kümedeki takım sayısı da düşmüş oldu.

Aksaray 1. Amatör Küme’de Eğitim Gençlik, Aksaray 68spor, Anadolu Gençler Futbol Kulübü, Ekecikspor, Osmanlı Futbol Kulübü, Ortaköyspor, Tuzgölüspor, Sultanhanı Belediyespor, Akhisarspor, Ihlaraspor, İl Özel İdarespor ve Bağlıkayaspor takımları Aksaray Birinci Amatör Küme’de mücadele edecek.

Ağustos Gerçe