Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarıyahşi’de 19 Mayıs Coşkusu

Sarıyahşi’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Programa Kaymakam Miyase Demirkoparan, Belediye Başkanı Doğan Mutlu ve ilçe protokolü katıldı.

Sarıyahşi’de 19 Mayıs Atatürk’ü

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümü, Sarıyahşi ilçesinde büyük bir coşku ve gururla kutlandı.

Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına, Sarıyahşi Kaymakamı Miyase Demirkoparan, Belediye Başkanı Doğan Mutlu, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini vurgulayan şiirler okundu, halk oyunları gösterileri ve sportif etkinliklerle bayram coşkusu doruğa çıktı.

Programda konuşan Kaymakam Miyase Demirkoparan, “19 Mayıs, milletimizin diriliş günü ve gençliğe olan güvenin ifadesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı günü her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı heyecanla kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kutlamaların sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni toplarken, törene katılan protokol üyeleri de gençleri tek tek tebrik ederek başarılar diledi. Sarıyahşi’de 19 Mayıs, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, gençliğin dinamizmi ve Atatürk’e olan bağlılıkla bir kez daha gururla kutlandı.

Fatma Altınok

Aksaray’da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı
Sıradaki Haber Aksaray’da Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu toplantısı yapıldı