Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarıyahşi Kaymakamı Mevlid-i Nevi programında; Köy halkıyla iç içe

Sarıyahşi Kaymakamı Miyase Demirkoparan, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamından düzenlenen kutlama programına katılım gösterdi.

Sarıyahşi Kaymakamı Miyase Demirkoparan,

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında il  genelinde programlar düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sarıyahşi İlçesine bağlı Yaylak köyünde kutlama programı organize edildi. Program Kaymakam Miyase Demirkoparan ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Program ilahiler eşliğinde devam ederek haftanın anlam ve önemine değinildi. Daha sonra Kaymakam Demirkoparan köy halkıyla sohbet ederek yakından ilgilendi. Köy halkının istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Kaymakam Demirkoparan çözüm bulma noktasında görüşmeler yaptı.

Daha sonra hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Demirkoparan köy halkıyla yakından ilgilendi. Kaymakam Demirkoparan köy halkı tarafından samimi ve sıcak bir şekilde karşılanarak göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü takdir gördü. Kaymakam Demirkoparan’ın  bir dizi ziyaretiyle birlikte köy halkıyla yakından ilgilenmesi insana verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatma Altınok