Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sanayi ve Küçük Bölcek Mahalle muhtarları Genel Sekreter Canpolat’ı ziyaret etti

Aksaray İl Özel İdaresi

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’a ziyaretler devam ediyor. Genel Sekreter Canpolat’ı, Sanayi Mahallesi Muhtarı Ramazan Yerli ve Küçük Bölcek Mahallesi Muhtarı İsmail Uğurlu ziyaret etti.
Göreve gelmesiyle birlikte kasaba, köy ve beldeler de gerçekleşen yol çalışmalarını yakından takip ederek incelemelerde bulunan Genel Sekreter Canpolat, köy ve kasabaların gelişimi ve büyümesi adına çalışmalar yürütüyor.
Sanayi Mahallesi ve Küçük Bölcek Mahallesi muhtarlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter Canpolat, mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarına yönelik talepleri dinledi. İstek ve sorunlara hızlı ve etkili çözüm bulmak adına yürütülen çalışmalara değinen Genel Sekreter Canpolat, mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarına çözüm bulma amacıyla istişare etti.
Genel Sekreter Canpolat’ı ziyaret eden Sanayi Mahallesi ve Küçük Bölcek Mahallesi muhtarları Genel Sekreter Canpolat’ı göreve yeni gelmesinden ötürü tebrik etti. Genle Sekreter Canpolat, ziyaretlerinden ötürü muhtarlara teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok