Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sanatla şehit annelerine dokunuş

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezinde kalan özel bireyler hünerlerini konuşturdu.

Aksaray’da özel bireyler şehit annelerine yönelik sanat çalışması yaptılar. Anneler Gününün yaklaşıyor olması nedeniyle çalışma yapan özel bireyler tabak yaptılar. Kendi yaptıkları tabakları şehit annelerine armağan eden özel bireylere, öğretmenler de eşlik etti.

Görenleri duygulandıran bu anlar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve anneler tarafından oldukça beğeni topladı. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, “Birlik ve beraberlik içinde büyük bir aile olabilmek engel tanımaz. İl Müdürlüğümüze bağlı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezinde kalan özel bireylerimiz, sanat atölyemizde hünerlerini bu kez kolları anne gibi sevdikleri değer verdikleri aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri için konuşturdular. Anneler gününe özel kendi elleriyle yaptıkları tabaklarla şehit annelerimize hem duygusal bir o kadar da anlamlı ve özel bir gün yaşattılar. Özel bireylerimize ve hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz her günde hep birlikte büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe