Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonun adı Tuzgölüspor oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu 3.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Kadınlar 7. Grubu’nda son hafta karşılaşmasında Aksaray temsilcisi Tuzgölü Kadın Futbol Takımı ile Mersin temsilcisi Mezitli Mercanlarspor arasında son maç oynandı. Maçtan Tuzgölüspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Tuzgölüspor 6 takımın bulunduğu grupta 5 takımın Mersin takımı olması sebebiyle tüm Mersin takımlarını hem deplasmanda hem de kendi evinde mağlup ederek 7. grupta namağlup şampiyon oldu ve ikinci lig terfi maçlarına çıkmaya hak kazandı. Toplam 16 gruptan 32 takım bir üst lige çıkmak için mücadele edecek.
Kadınlar 3.lig 7. Grup’ta Mersin temsilcisi Galataspor maçı ile deplasmanda başlayan Tuzgölüspor sahadan Sümeyra Kesmaz ve Neslihan Bayrakçı’nın golleri ile sahadan 2-2 eşitlikle başladı. İkinci haftada kendi sahasında Mersin Camspor’u 11-1 mağlup ederken golleri Çağla Çağatan 4, Sümeyra Kesmez 2, Berna Pişginel, Neslihan Bayrakçı, Merve Eşikdaş, Eda Şamlı Kübra Uğurlu kaydettiler. Ligin 3. haftasında Mersin deplasmanında Kavaklıspor’u 7-2 mağlup ederken goller Çağla Çağatan 4, Sümeyra Kesmez, Sehergül Kara ve Neslihan Bayrakçı kaydetti. 4. haftada Tarsus Genlerbirliği takımını Emine Uygun’un 2 ve Sümeyra Kesmez’in golü ile sahadan 3-0 galip ayrıldı. İlk yarının son haftasında Mezitli Mecanlarspor ile sahadan 2-2 eşitlikle ayrılırken Tuzgölüspor’un gollerini Çağla Çağatan kaydetti.
Ligin ikinci yarısına Galataspor galibiyeti ile başlayan Tuzgölüspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Golleri Çağla Çağatan ve Kübra Uğurlu kaydetti. Grubun 7. Hafta karşılaşmasında Mersin Camspor deplasmanından 4-1 galip ayrılırken golleri Neslihan Bayrakçı 3 ve Merve Eşikdaş kaydetti. Grubun 8. hafta karşılaşmasında Kavaklıspor’u sahasında 7-2 mağlup etti. Karşılaşmada gollerimizi Çağla Çağatan 3, Berna Pişginel 2, Emine Uygun ve Merve Eşikdaş kaydetti. Ligin 9. haftasında son deplasman maçına Tarsusu Gençlerbirliği karşına çıkan Tuzgölüspor sahadan 4 -0 galip ayrıldı. Karşılaşmada gollerimiz Çağla Çağatan, Neslihan Bayrakçı, Melisnur Dinçer, Berna Pişginel attı.
Ligin son hafta karşılaşmasında Mezitli Mercanlarspor’u sahasında ağırlayan Tuzgölüspor Gizem Agıl ve Emine Uygun’un golleri ile sahadan 2-0 galip ayrılarak ligi 26 puan ile şampiyon tamamladı. Ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 44 kez havalandırırken kendi kalesinde 10 gol gördü.

Hakan Hidayet Deniz