Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonluk maçı taraftara açık olacak mı?

Şampiyonluk maçı taraftara açık

Şampiyonluk maçı taraftara açık olacak mı?

Siyah- beyazlı temsilcimizin Bursa Yıldırımspor ile oynadığı ve 1-1 sona eren müsabakada taraftarların sezon içinde kötü tezahüratı 5’nci defa aynı şekilde tekrarlamasından dolayında takımımızın sahasını bir maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Aksaray Belediyespor yönetim kurulu, 20 Mayıs Cumartesi günü Efeler 09 Spor ile oynanacak olan takımın şampiyonluk maçında taraftarın tribünde olması konusunda futbol federasyonuna cezanın ertelenmesi konusunda talepte bulundu.

Aksaray Belediyespor bir maçlık saha kapatma cezasının ertelenmesi konusunda futbol federasyonuna saha kapatma cezasının ertelenmesi konusunda cuma günü dilekçesini verdi. Futbol Federasyonu disiplin kurulu Aksaray Belediyesporu talebini 18 Mayıs 2023 Perşembe günü yapacağı toplantı ile karara bağlayacak.

Futbol federasyonu disiplin kurulu Aksaray Belediyesporun saha kapatma cezasının ertelenmesi konusunda talebine olumlu bakarsa siyah- beyazlı temsilcimizin Cumartesi günü oynayacağı Efeler 09 Spor müsabakası taraftara açık olacak.

Aksaray Belediyespor camiası, futbol federasyonunun vereceği kararı sabırla bekliyor. Siyah- beyazlı takımın 20 yıl sonra şampiyonluğunun ilan edileceği karşılaşmada tribünlerde olmak istiyorlar. Haber: Avni KURU