Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonluk İçin Sahadalar

ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHADAYIZ Aksaray

ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHADAYIZ

Aksaray Belediyespor- Bursa Yıldırımspor

Türkiye 3.ligi 3.grubunda 31 hafta geride kaldı. Hafta sonunda 32’nci hafta müsabakaları oynanacak. Ligde son 3 haftaya girilirken temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 66 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Takipçisi Kepez Belediyespor önünde 3 puan fark ve ikili averaj durumu ile şampiyonluğa koşuyor.

Aksaray Belediyespor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. 20 yıl aradan sonra Aksaraysporun şampiyonluğunu yaşamak isteyen taraftarlarda heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Aksaray Belediyespor, hafta sonunda şampiyonluk yolunda sahasında Bursa Yıldırımsporu konuk edecek. Karşılaşma 7 Mayıs 2023 Pazar günü Dağılgan stadyumunda oynanacak. Karşılaşma saat 17’de başlayacak.

Karşılaşmaya Aksaraysporlu taraftarlar büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Tribünlerin dolması bekleniyor. Taraftarlarda Aksaray Belediyespor’un Bursa Yıldırımspor önünde galip gelerek şampiyonluk için sadece 3 puan kalmasını bekleyecekler.

Aksaray Belediyespor’un hafta sonundaki rakibi Bursa Yıldırımsporun herhangi bir iddiası bulunmuyor. Ne play of’a kalma şansı var ne de küme düşme riski bulunuyor. Ligde 42 puanla 8’nci sırada bulunuyor.

Aksaray Belediyesporu şampiyonluk yolunda takip eden ve iddiasını sürdürmek isteyen Kepez Belediyespor ise sahasında aynı şekilde iddiası bulunmayan Akhisarsporu konuk edecek.

Haber: Ağustos GERÇE