Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonluk hasretine son vereceğiz

Aksaray Belediyespor teknik direktörü

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül;

Şampiyonluk hasretine son vereceğiz

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül hafta sonunda oynanan ve 1-1 sona eren, şampiyonluk yolunda iki puan kaybedilen kritik Bursa Yıldırım Spor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Ligin tamamlanmasını iki hafta kala ligde 67 puanla liderlik koltuğunda bulunan ve takipçisi Kepez Belediyespor‘un bir puan önünde yer alan 68 Aksaray Belediyespor ligde kalan iki karşılaşmayı da kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Kalan kritik iki hafta öncesinde açıklamada bulunan teknik direktör Mustafa Sarıgül, Bursa Yıldırımspor maçından sonra gerek kendisinin gerekse futbolcuların çok üzgün olduklarını belirterek, hala henüz bir şey kaybetmediklerini ve yine avantajın kendi ellerinde olduğunu belirtti.

Sarıgül, bizim takımımız iyi bir takım. Şu ana kadar gösterdiği performansla da bunu göstermiştir. Şu anda hala bir puan farkla grubun zirvesinde bulunuyoruz. Bu takımı buralara şu andaki futbolcularımız getirmiştir. Bundan sonra inşallah gereğini de onlar yapacaktır. Biz oyuncularımıza güveniyoruz ve onlara inancımız sonsuzdur. Şu anda takımın eleştiriden çok manevi desteğe ve morale ihtiyacı bulunuyor. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekmektedir. İnşallah önce 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Erbaaspor yenip ardından Efeler 09 maçına büyük bir moral ve motivasyonunu çıkmak istiyoruz. Allah’ın izniyle muhteşem taraftarımızın o güzel destekleri ile şampiyon olmayı çok istiyoruz. Biz takıma iki gün izin vermiştik. Futbolcularımız biraz kafalarını rahatlatsınlar dinlesinler diye düşündük. Çarşamba günü toplandık. Çalışmalarımıza bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Şu anda tüm dikkatimizi Erbaaspor maçına verdik. Gerek bizler gerekse tüm oyuncularımız kendimizi son iki maça odakladık. Tüm taraftarlarımızdan istediğimiz sabırla takımlarını desteklesinler. Özellikle son oynayacağımız evimizdeki Efeler 09 maçında maçın son düdüğüne kadar takımlarının yanında olsunlar. İnşallah hep birlikte şampiyonluk hasretine son vereceğiz” dedi. Haber: Ağustos GERÇE