Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞAMPİYON OKÇU’DAN VALİ PEKMEZ’E ZİYARET

15 temmuz Şehitleri okçuluk

15 temmuz Şehitleri okçuluk türkiye kupasında türkiye Şampiyonluğunukazanan sporcumuz süleyman araz vali aykut pekmez’i ziyaret etti.türkiyeokçuluk federasyonu tarafından samsun’da düzenlenen şampiyonaya katılan alperenbakar’da 4. oldu. 

gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkanberaberinde Önder İmamhatipliler derneği başkanı kuddusi bakar, Öncü gençlik ve spor kulübü başkanıokan Çelik, çalıştırıcı İbrahim yavuz ve şampiyon sporcu süleyman araz vali aykutpekmez’i ziyaret etti.

valilikmakamında kabul ettiği heyet ile bir süre görüşen vali pekmez 360 sporcununkatıldığı şampiyona hakkında bilgi aldı.

makaralıyay dalında rakiplerini eleyerek türkiye Şampiyonluğunu kazanan süleyman araz’ıtebrik eden vali pekmez şampiyon sporcuya başarılarının devamını diledi.

valipekmez, milli takımlar ve olimpiyat yarışmalarına aksaray’da yetişen gençsporcuların katılmasının gurur verici olduğunu belirterek bu manada gayretgösteren herkese teşekkür etti.

gençlikhizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan atletizm, okçuluk, güreş ve diğerspor alanlarında aksaraylı sporcuların başarı grafiğini yükseltmeye devamettiklerini kaydederek bu başarıda sporcuları eğiten çalıştırıcıların büyük emekve fedakârlıkları bulunduğunu kaydetti. alkan vali pekmez’e spora ve sporcularaverdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Önderİmam hatipliler derneği başkanı kuddusi bakar ise derneğe bağlı Öncü spor kulübünün okçulukyüzme,güreş,taekwando,atletizm branşlarında iki yıldır çalışma yaptığınıbelirtereksporcuları olan araz’ınbaşarısının gençlere örnek olduğunu söyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Kurban Bayramı nedeniyle nöbetçi
Sıradaki Haber İşte; Aksaray’da Nöbetçi Eczaneler!