Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saklav’dan Genç Çiftçilerine Ziyaret

gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığınca

gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığınca tarımdasürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinindesteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarınınoluşturulması ve kırsalda 18-40 yaşları arasındaki genç nüfusun istihdamınakatkı sağlayacak kırsal alandaki tarımsal üretime yönelik projelerindesteklenme uygulaması başlatılmıştı.

tarım İl müdürlüğü proje kapsamında  dağıtılanbüyük  ve küçük baş hayvanları yerindeincelemeye  ve hayırlı olsunziyaretlerine devam ediyor.

İl müdürü bülent saklav ve kırsal kalkınma veÖrgütlendirme Şube müdürümüz adem İğdeli ile beraber   gençÇiftçilerimizden  ali ve ramazan kumtepe’yinurgüz köyündeki işletmelerinde  ziyaretettiler.

İl müdürlüğünün yaptığı açıklamada ”hayvan dağıtımıyapılan genç çiftçilerimizi ziyaret edip yerinde incelemelerde bulunuyoruz buziyaretlerimiz devam edecektir. müdürlük olarak elimizden gelen her desteği veyardımları yapıyoruz” dedi.

genç çiftçiler ali ve ramazan kumtepe ise verilenhayvanlardan memnun olduklarını ve gösterilen ilgiden duyduklarımemnuniyetlerini belirttiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Türkiye ve Brezilya Karşı Karşıya; Haftanın son maçı öncesi bilinmesi gerekenler