Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saha Komiserleri Derneği Aksaray Şubesi’nde Başkanlık Koltuğu Değişti

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Aksaray Şubesi’nde yeni bir yönetim değişikliği yaşandı. Geçtiğimiz yıl başkanlık görevini üstlenen Muhammet Mustafa Akgün, yeni sezonda başkanlık koltuğunu Selçuk Sağlam’a devretti.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri

Aksaray Şubesi’nin son genel kurulunda yapılan değişimle birlikte, Selçuk Sağlam derneğin yeni başkanı oldu. Yönetim kurulunda ise başkan yardımcısı olarak Veli Söylemez, sayman üye olarak Fatih Çiçek, ve diğer üyeler Muhammet Mustafa Akgün ve Erhan Bıyık yer aldı.

Yeni görevine başlayan Selçuk Sağlam, üyelere teşekkür ederek, “Görevimi en iyi şekilde yapacağımı ve derneğimizi daha da ileriye taşıyacağımı temin ederim” dedi. Ayrıca, Muhammet Mustafa Akgün’e hizmetleri için teşekkürlerini ilettiği gibi, desteklerinden dolayı ASKF Başkanı Cavit Kılıç ve Futbol İl Temsilci Vekili Hamit Mavili’ye de teşekkür etti.

Muhammet Mustafa Akgün ise yeni başkana ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek, “Derneğimizin daha da büyümesi ve futbol sahalarındaki görevlerimizi daha etkin bir şekilde yerine getirmemiz için elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bu değişimle birlikte, Aksaray Şubesi’nin yeni yönetimi, gelecek dönem için planladıkları çalışmaları hayata geçirmek için kolları sıvadı.

 

Ağustos Gerçe