Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlıkta yakın takip, sağlık istasyonlarında inceleme

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından il genelindeki sağlık tesislerine yönelik ziyaretler devam ediyor.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne

Aksaray’da sağlık alanında verilen hizmetlerin yakın takipçi olmak amacıyla sık sık ziyaretler gerçekleştiren Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Çelik Gülağaç,  Güzelyurt ve Merkezde bulunan sağlık istasyonların yönelik ziyarette bulundu.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Çelik ve sağlık yöneticileri ile birlikte Gülağaç 1 No’lu, Güzelyurt 1 ve 2 No’lu, Merkez 14 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında sağlık istasyonlarında verilen hizmetler hakkında bile aldı.

Sağlık hizmetlerin iyileştirilmesi ve kaliteli hizmet sunulması amacıyla ilgili birimlerdeki yetkililerde görüşme yaptı. İlgili birim ve sorumlularından birimlerdeki iş ve işleyişler hakkında bilgiler alan Başkan Çelik, sağlık istasyonlarını gezerek inceleme yaptı.

Aksaray’da sağlık hizmetleri açsından büyük öneme sahip olan ziyaret ve incelemeler hizmet kalitesinin arttırılması ve verimli hale getirilmesi açısından büyük önem arz ediyor. İl genelinde sağlık alanındaki çalışmaların takibiyle hasta memnuniyetin sağlanması amaçlanıyor.

Fatma Altınok