Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlıkta Dev Adım: Aksaray’a Yeni Devlet Hastanesi Yolda!

Aksaray Eskil ilçesine, 3

Aksaray Eskil ilçesine, 3 katı kapalı alana sahip modern bir hastane müjdesi Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’dan geldi.

Eskil ilçesinde sağlık hizmetlerinde çağ atlayacak olan yeni Devlet Hastanesi için arsa tahsis işlemleri tamamlandı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmeler yaparak hastane sözü almıştı. Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve teşkilat mensupları ile yerinde incelemeler yaptı. Yeni hastane ile ilçe sakinlerine daha kapsamlı ve modern sağlık hizmetleri sunulacak.

Eskil ilçesine sağlık alanında büyük bir adım atılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ve proje aşamasında olan yeni Eskil Devlet Hastanesi için arsa tahsis işlemleri tamamlandı. Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak Ak Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve teşkilat mensupları katılımıyla gerçekleşen arsa incelemesi, ilçe sakinlerine modern ve kapsamlı sağlık hizmetlerinin yakında sunulacağı müjdesini verdi.

Yakında ihalesi yapılacak olan yeni hastane, mevcut hastanenin 3 katı kapalı alana sahip olacak. Bu durum, ilçenin sağlık altyapısının büyük bir gelişim göstereceğinin bir işareti olarak kabul ediliyor. Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy Eskil İlçesine giderek incelemelerde bulundu. Altınsoy Başhekimden hastane hakkında detaylı bilgiler aldı.
Eskil Devlet Hastanesi için arsa tahsis işlemleri yapıldığı ifade eden Milletvekili Altınsoy, “Uzun uğraşlar sonucunda Eskil ilçemize kazandırdığımız, Sağlık Bakanlığımızca yapımı onaylanan ve proje aşamasında olan, yakında ihalesi yapılacak Eskil Devlet Hastanesi için arsa tahsis işlemleri yapıldı. Hastane arsasını yerinde inceleyerek, yapılacak hastane hakkında Başhekimimizden bilgi aldık. Mevcut hastanenin 3 Katı kapalı alana sahip olacak yeni hastanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Milletvekili Altınsoy’un yaptığı açıklaması eskil halkını umutlandırarak yoğun ilgi topladı.

Fatma Altınok