Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlıklı gelecek için Aksaray Üniversitesi gençleri bağımlılığa karşı!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllüleri gençler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllüleri gençlerinden oluşan öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dinçer, Yeşilay kapsamında bağımlılıklardan uzak durulması adına yürütülen çalışmalar hakkında görüştü.

Belediye Başkanı Dinçer, Türkiye genelinde ve Aksaray bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay derneğinin yürüttüğü çalışmaların kamuoyunda farkındalık yaratmasına gençlerin gönüllü bir şekilde farkındalık çalışmalarını üstlenmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençlerin bağımlılığa karşı erken yaşlarda başlaması ve sağlıklı bireyler olmak yerine sağlıkla mücadele etmek zorunda kalmalarından türün bağımlılıkla mücadele eden Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllü gençlerin, bağımlılıktan uzak durarak sağlıklı yaşamak adına kamuoyunda farkındalık çalışmaları yürütüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllüleri gençler ile kahvaltı programında bir araya gelerek bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çekti. Belediye Başkanı Dinçer, sağlıklı nesiller yetişmesi için genlerin özverili ve gönüllü bir şekilde çalışmalar yürütmesini takdir etti.

Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllüleri gençlerle bir araya geldiği kahvaltı programının ardından yaptığı açıklamasında; Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllüleri gençlerimiz ile kahvaltı programında bir araya geldik, hem biz hem de onlar çalışmalarından bahsetti. Bağımlılıklardan uzak, sağlıklı nesillerin yetişmesi için büyük bir özveriyle çalışan tüm gönüllü kardeşlerime teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok