Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Sen Başkanı Kaya, Ortaköy’de

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, Aksaray il, ilçe ve kasabalarında buluna sağlık tesislerini ziyaret etmeye devam ediyor. Aksaray’da bulunan sağlık tesislerini ziyaret eden Şube Başkanı Kaya burada sendikal çalışmalar hakkında sağlık personellerine bilgiler veriyor.
Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Kaya Ortaköy ilçe devlet hastanesini ziyaret etti. Burada sağlık personelleri ile bir araya gelen Şube Başkanı Kaya, personellerin istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Şube Başkanı Kaya daha sonra Ortaköy ilçesine bulanan Aile Sağlığı Merkezlerini ve Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Sağlık tesislerindeki personellerle bir araya gelen Sağlık Sen Şube Başkanı Kaya, sendikal çalışmalar ve güncel konular üzerinden sağlık personellerine bilgiler verdi.
Sağlık personellerinin istek ve taleplerini dinleyen Şube Başkanı Kaya, sağlık tesislerinde personeller tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Şube Başkanı Kaya, sağlık personellerine çalışmalarında başarılar dileyerek orada ayrıldı.

Haber: Fatma Altınok