Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Sen Başkanı Kaya, Eğitim Araştırma Hastanesi personellerini ziyaret etti

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, sağlık tesislerini ziyaret etmeye devam ediyor. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Şube Başkanı Kaya, sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Kaya, Aksaray ilinde bulunan sağlık tesislerine ziyaretlerde bulunarak 2024 yılı takviminin dağıtımını gerçekleştiriyor. Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Şube Başkanı Kaya, personellere sendikal çalışmalar hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.
Şube Başkanı Kaya’ya ziyareti esnasında, Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Şükrü Karaaslan Sağlık Sen temsilcileri Halil Kılıç ve Selçuk Gökdal eşlik etti.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Şube Başkanı Kaya, sağlık personelleri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalar hakkında görüştü. Sağlık personellerin sorun ve taleplerini dinleyen Şube Başkanı Kaya, 2024 yılı takviminin dağıtımını yaparak sendikal konular üzerine bilgiler verdi.
Sağlık çalışanları tarafından yoğun ilgi le karşılanan Şube Başkanı Kaya ve beraberindeki heyet, ilgi ve alakalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
Haber: Fatma Altınok