Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık-Sen 7. Dönem Toplantısında Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının Sorunları Ele Alındı!

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Kaya, Sağlık-Sen 7.Dönem 2. Daraltılmış 3. Grup Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı.

Sağlık Sen Aksaray Şube

Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, Sağlık-Sen 7.Dönem 2. Daraltılmış 3. Grup Başkanlar Kurulu Toplantısına katılım sağladı.

Sağlık Sen Genel Merkezde düzenlenen programa Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan yardımcılarının katkılarıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Sen tarafından yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda şube başkanları yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorun ve taleplerinin çözüme kavuşması, sendikal çalışmalar ve güncel konular hakkında görüşme yapıldı.  Sendika tarafından hedeflenen çalışma ve projeler masaya yatırıldı.

Sağlık Sen Şube Başkanı Kaya yaptığı açıklamasında;  “Sağlık-Sen Genel Başkanımız ve Genel Başkan yardımcılarımızın Sağlık-Sen Genel Merkezimizde düzenlediği Sağlık-Sen 7.Dönem 2. Daraltılmış 3. Grup Başkanlar Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Sahadan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın bizlere iletmiş olduğu Çözüm bekleyen Sendikal ve güncel konularda bilgi paylaşımı yaptık” şeklinde ifadesine yer verdi.

Fatma Altınok