Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık İl Müdürlüğü Tıbbi Laboratuvar Çalışanları haftasına dikkat çekti

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü 22-28 Nisan Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftasına dikkat çekti. Sağlık İl Müdürlüğü tıbbi laboratuvar çalışanlarının önemli ve anlamları günlerini kutladı.
Tıbbi laboratuvar çalışanları, hastalıkların teşhisinde önemli bir rol üstleniyorlar. Birçok testin incelenmesinde hassas ve dikkatli bir şekilde çalışma yapan tıbbi laboratuvar çalışanları sonuçların doğru bir şekilde elde edilmesine yardımcı oluyorlar. Sağlık hizmetlerinin arttırılması ve hastalara doğru tanıyı ve tedaviyi uygulamada kritik ve önemli görev sergiliyorlar.
Bu kapsamda 22-28 Nisan Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası olarak her yıl düzenli olarak kutlanıyor. Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü haftanın önemine dikkat çekerek, “Tıbbi laboratuvar çalışanları sağlık hizmetlerinde üstlendikleri görevlerde hastalıkların tanı ve tedavi sürecine önemli katkılar sunmaktadır” şeklinde ifadesine yer verdi.
Sağlık alanında hizmet veren tıbbi laboratuvar çalışanlarının hastaların tanı ve tedavilerinde üstlendiklerine rollere yönelik dikkat çekilen bu haftada verilen hizmetler öne çıkarılıyor.

Haber: Fatma Altınok