Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık camiasında futbol rekabeti; Kazanan takım kim oldu?

Öz Sağlık İş Sendikasının organize ettiği futbol turnuvasında sona gelindi. Turnuvası kapsamında birinci olan takıma kutlama merasimi yapıldı. Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, turnuvaya katılım sağlayan takımları tebrik etti.

Öz Sağlık İş Sendikasının organize ettiği futbol turnuvasında sona gelindi.

Aksaray’da sağlık camiasında bulunan isimler, bir araya gelerek futbol turnuvası organizasyonu gerçekleştirdi. Organizasyon kapsamında farklı takımlar birbirleriyle maç yaparken kazanan takım ise Pulmoner Atack isimli takım oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Sağlık-Sen Şube Başkanı Rıfat Kaya,  ” Öz Sağlık-İş Sendikası Başkanı Nizamettin Karabaş ve yönetimini, bu organizasyonda emeği geçen ve turnuvaya katılan tüm futbolcularla birlikte, şampiyon olan Pulmoner Atack takımını kutluyorum ” sözlerine yer verdi.

Yapılan bu turnuva sağlık alanında hizmet veren çalışanların sportif aktivitelerde yer alma konusunda teşvik edici olmaları bakımdan önem arz ediyor ve sağlık çalışanları arasındaki bağı kuvvetlendirmek bakımından önemli görülüyor.

Ağustos Gerçe