Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Beldesi’nde siyasi arenada hareketli geceler: Seçim ofisine yoğun ziyaret!

AK Parti Heyeti, Sağlık kasabası Belediye Başkan adayı Mehmet Yiğit’in seçim ofisinde buluştu.

AK Parti Heyeti, Sağlık

Sağlık Beldesi’nde seçim heyecanı dorukta! 02 Haziran 2024 Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi AK Parti milletvekili Hüseyin Altınsoy ve İlçe Başkanı Muammer Gür, partilerinin Sağlık Belediyesi Başkan adayı Mehmet Yiğit’in seçim ofisini ziyaret ederek destek verdiler. Gece geç saatlere kadar süren bu buluşmada, AK Parti heyeti, seçim ofisinde Sağlık köylü hemşehrileriyle bir araya gelerek, samimi bir ortamda sohbet ederek AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yiğit’’e destek istedi.

Altınsoy, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, “Gece gündüz demeden memleketimiz için çalışıyoruz. Sağlık Beldesi’nde de vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Bu anlamlı ziyarete katılan vatandaşlar ise, partilerine ve adaylarına verdikleri destekle dikkat çekti.
AK Parti Sağlık kasabasında yeniden yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerini kazanmak istiyor. Bu yönde yoğun bir mesai harcanıyor. AK Parti Sağlık kasabasında seçimleri kazanabilmek adına milletvekilleri, il başkanı, il teşkilatı merkez ilçe yöneticiler ve başkanı Muammer Gür, Sağlık kasabasına giderek burada seçmenler ile görüşüyorlar.
Ak Parti’nin adayı Mehmet Yiğit’in ve Ak Parti gönül belediyeciliğinin desteklenmesi için vatandaşlardan destek bekliyorlar.
31 Mart’ta yapılan seçimlerde Ak Parti adayı 762, MHP adayı 763 oy almıştı. Seçimlerde kısıtlı seçmen oy kullandığı gerekçesiyle yüksek Seçim kurulu tarafından 2 Haziran’da yeniden yapılmasına karar verilmişti.

Avni KURU

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’na
Sıradaki Haber Sultanhanı Kaymakamı’na İl Müdürlerinden ziyaret