Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık alanında verilen hizmetler yakında takip ediliyor; Aile Sağlığı Merkezleri yerinde incelendi

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Müge Gençel, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Nihat Altınsoy ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Eyüp Fidan Aile Sağlığı Merkezini ve 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunuldu.
Sağlık merkezlerine gerçekleşen ziyarette, verilen hizmetleri değerlendiren heyet, hastaların daha kaliteli ve hijyenik ortamda tedavi görmeleri adına yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulundu.
Aile Merkezlerin de sağlık alanında yürüten faaliyetleri değerlendiren heyet, personellerden iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı. Sağlık hizmetlerinin arttırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına istişarelerde bulunuldu.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Müge Gençel, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Nihat Altınsoy aile sağlığı merkezlerinde verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler alarak sağlık merkezlerin istek ve taleplerini dinledi. Aile sağlığı merkezlerinden incelemelerde bulunarak birim ve sorumlularından bilgiler aldı.

Haber: Fatma Altınok