Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saatçioğlu okurları ile buluştu, Küresel pazarda rekabet görüşüldü

Aksaray’ın bilinen iş insanlarından olan Çift Kartal Değirmen Makinaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK Türkiye Tacikistan iş konseyi başkanı Cihangir Fikri Saatcioğlu’nun eseri “Küresel Pazarda Rekabet” kitabı pazarlama alanında ipuçları barındırıyor.

Aksaray’ın bilinen iş insanlarından

Saatçioğlu, “Küresel Pazarda Rekabet” kitabında yer alan pazarlama ipuçları ve makro ihracat değerlendirmelerini paylaştı. Saatcioğlu, özellikle web sitesi ve sosyal medyanın ihracatta temel unsurlar olduğunu vurguladı. Girişimci iş insanı Gökhan Akar, dijital şirketler ve melek yatırımcılık konularındaki değerlendirmeleriyle katkıda bulundu. Moderatör Celal Toprak, söyleşi boyunca soruları ve yorumları ile etkinliğe katılan izleyicileri de aktif olarak sürece dahil etti. Etkinlikte, ihracata başlamak için gerekli yol haritası en çok öne çıkan gündem maddesi oldu.

D&R Konya’da düzenlenen kitap söyleşi etkinliğinde, Aksaraylı yazar Cihangir Fikri Saatcioğlu, “Küresel Pazarda Rekabet” kitabındaki pazarlama ipuçları ve makro ihracat değerlendirmeleri hakkında bilgiler verdi. Gastronomi, bilişim, imalat ve yayıncılık gibi farklı sektörlerden gelen iş insanları, Saatcioğlu’nun yurt dışında iş yapabilmek için önemli tavsiyelerini dinleme fırsatı buldu.

Çift Kartal Değirmen Makinaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK Türkiye Tacikistan iş konseyi başkanlığı da yapan Saatcioğlu, özellikle web sitesi ve sosyal medyanın ihracatta temel unsurlar olduğunun altını çizdi. İhracat yapmak isteyen firmaların öncelikle bu konulara dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Girişimci iş insanı Gökhan Akar, dijital şirketler ve melek yatırımcılık üzerine değerlendirmeleriyle söyleşiye katkıda bulundu.

Gazeteci ve TV programcısı Celal Toprak’ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, izleyicilerin soruları ve Toprak’ın geliştirici yorumlarıyla söyleşi dinamik bir şekilde ilerledi. En çok öne çıkan gündem maddesi ise ihracata başlamak için gerekli olan yol haritasıydı.

2021 yılında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından Ticari Diplomasi Ödülleri’nde Paydaşlarla İlişkiler Ödülü’ne layık görülen Cihangir Fikri Saatcioğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almaktadır. “Küresel Pazarda Rekabet” kitabında, pazarlama faaliyetlerinin firmaların ihracat potansiyellerini nasıl geliştirebileceğini geniş bir çerçevede değerlendiriyor.

Saatcioğlu’nun “Küresel Pazarda Rekabet” kitabıyla ilgili detaylı bilgi için  https://www.humanistkitap.com/kuresel-pazarda-rekabet-pazarlama-stratejisi-ile-ihracatta-basari-cihangir-fikri-saatcioglu-9786257615068 linkinden erişebilirsiniz.

Fatma Altınok