Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi 8’inci İl Kongresini gerçekleştirdi

Saadet Partisi 8. Olağan Aksaray İl Kongresi, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın da katılımıyla Aksaray Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Saadet Partisi 8. Olağan

Kongre sonucunda Vahit Arık, Saadet Partisi’nin il yeni başkanı olarak seçildi. Kongreye, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP İl Başkanı Av. Bilal Özdemir ve İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen’de katılarak, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı olarak birlikte çalıştıkları Saadet Partisi’ne destek verdi.
İl kongresine katılmak üzere Aksaray’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, kongrede yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. Arıkan, Ağustos ayının Türk milleti için büyük zaferlerin kazanıldığı bir dönem olduğunu hatırlatarak, ülkenin bağımsızlık mücadelesinin bu ayda yeniden alevlendiğini belirtti.

Arıkan, konuşmasında Mazgirt, Sakarya ve 30 Ağustos zaferlerine atıfta bulunarak, bu tarihlerin milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelelerindeki önemini vurguladı. Anadolu’nun sadece bir toprak parçası olmadığını, aynı zamanda tarihin ve medeniyetin kalbi olduğunu ifade eden Arıkan, bu topraklar üzerinde verilen mücadelelerin asla unutulmaması gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi olarak milli değerlere ve bağımsızlığa her zaman sahip çıktıklarını dile getiren Arıkan, “Bugün de geçmişte olduğu gibi, ırkçı emellere, Büyük Orta Doğu Projesi’ne ve Siyonizme karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu uğurda bedel ödemekten asla geri durmayacağız” dedi. Ayrıca, tüm şehitlere rahmet dileyerek, onların hatıralarını şükran ve minnetle andığını belirtti.
Mahmut Arıkan, konuşmasının sonunda, Saadet Partisi olarak halkın yanında olmaya devam edeceklerini ve Türkiye’yi adil bir yönetimle buluşturacaklarını belirtti. Kongreye katılan vatandaşlar, Arıkan’ın konuşmasını dikkatle dinledi ve sık sık alkışlarla destek verdi. Kongre sonucunda yönetim kuruluda şu şekilde belirlendi:

ASİL ÜYELER:
Ahmet Bülbül
Levent Serdar Şahin
Hüseyin Hulki Karagöz
Adnan Kılıç
İbrahim Dikici
Ahmet Karaca
Murat Dursun
Mustafa Şahin
Abdullah Celil Karaca
Abdullah Emin Alıcı
Bilal Ayhan
Murat Akın
Mehmet Solak
Derya Dursun

YEDEK ÜYELER:
Halil İbrahim Karaca
Uğur Üçkulak
Furkan Acarerli
Ali Anaç
Zehra Acar
Emine Bülbül
Seher Baysal
Recep Karakaya
Yavuz Selim Türker
Sadık Şahin Ergün
Talip Bülbül
Feride Öztorun
Habibe Özkan
Ayşe Karaca
Zeynep Dumangöz

İL DİSİPLİN KURULU:
ASİL ÜYELER:
Mehmet Solak
Mustafa Şahin
İdris Oktay Budak
Ömer Aygün
Hasan Hüseyin Yen

YEDEK ÜYELER:
Hasan Karakaya
İsa Ata
Ferzi Yarar
Dursun Ali Uğurlu
İsmail Salur

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ:
Vahit Arık
Levent Serdar Şahin
Hüseyin Hulki Karagöz
Ahmet Bülbül
Hacı Osman Filikçi
Mustafa Ayhan
Abdullah Emin Alıcı
Adnan Kılıç

Avni Kuru