Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektörden Belediye Başkanına dikkat çeken ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i Aksaray Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Arıbaş ve beraberindeki heyetin Belediye Başkanı Dinçer’i ziyaret etmesi dikkatleri üzerine çekti.

Aksaray Belediyesini ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Üniversite Rektörü, Arıbaş, üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında görüştü. Üniversite Rektörlüğünde kısa zaman önce atana Prof. Dr. Alpay Arıbaş,  göreve gelmesiyle birlikte üniversitede yürütülmesi gereken önemli çalışmalar için kolları sıvadı.

TEKNOPARK projesiyle sık sık gündeme gelen Üniversitesi Rektörü Arıbaş, eğitim alanında yapılması beklenen yatırımlar hakkında gerekli görüşmeleri yapmaya devam ediyor.  2006 yılından bu yana gelişerek devam eden Aksaray Üniversitesi, binlerce öğrenciye kapsını açarak vizyon ve eğitim kalitesiyle öğrencilere eğitim vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı ile görüşen Rektör Arıbaş, Üniversite yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında görüştü. Eğitim kapasitesinin arttırılması ve üniversite öğrencilerine verilen hizmet şartlarının arttırılması yönünde değerlendirmelerde bulunuldu.

Belediye Başkanı Dinçer, ziyaret eden Rektör Arıbaş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinden ötür teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok