Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Şahin; Başarılı Olmanın Yolu İşleri Samimiyetle Yapmaktan Geçiyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, çalışmalarda başarılı olmanın yolunun işleri samimiyetle yapmaktan geçtiğini söyledi.

Şahin, geleneksel kahvaltı buluşmalarında Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve Daire Başkanlarıyla bir araya geldi. Yola çıktıkları ilk günden bu yana altı temel prensip üzerinden hareket ettiklerini ve kampüsteki tüm çalışmaları Üniversitenin, şehrin ve ülkenin büyüyüp gelişmesine bir katkı şeklinde düşünerek yapmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Şahin, “Bizler sekiz yıldır el birliği içinde ve samimiyetle çalışıyoruz. Tüm işlerimizi titizlikle, kaynakları etkin biçimde kullanarak, hayattaki karşılığına dikkat ederek ve sorumluluk duygusuyla yaptık ve yapıyoruz. Melek değiliz, insanız, elbette hatalar da yapabiliriz ama sistematik hata yapamayız. Bizim altı temel çalışma prensiplerimizden birisi de sistematik hata yapmamaktır. Biz ekibimize her zaman güvendik ve çok şükür kurumumuzu bulunduğu yerden daha yukarılara taşımak adına güzel işler ürettik” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından ASÜ Rektörü, Daire Başkanlarına, kampüste yürütülen çalışmalara sağladıkları katkılar münasebetiyle bir “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Haber Bülteni