Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Arıbaş’tan, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı’na ziyaret

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, önemli bir ziyarette bulundu. Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’yı ziyaret etti.

Aksaray Üniversitenin şartlarının iyileştirilmesi ve eğitimin daha verimli hale getirilmesi amacıyla çalışma yürüten Rektör Arıbaş, üniversitesi öğrencilere fayda sağlayacak proje ve çalışmaların desteklenmesi adına ilgili kurumlarla görüşmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’yı makamında ziyaret eden Rektör Arıbaş, Aksaray Üniversitesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Görüme esnasında, Üniversitede yürütülen eğitim- öğretim faaliyetlerine değinen Rektör Arıbaş, araştırma ve bilimsel projelere yer vererek eğitim yılının yeni döneminde tasarlanan çalışma ve projeler üzerine görüştü.

Rektör Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’ya destek ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ileterek misafirperverliğinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Arıbaş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’ya hediye takdim etti.

Haber: Fatma Altınok