Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Arıbaş’a tebrik ziyareti

22’nci Dönem AK Parti

22’nci Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili Ahmet Yaşar, 25’inci Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili ve 2004-2014 yılları arası Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ile 1996-2002 yılları arası Aksaray Baro Başkanı İbrahim Baykan, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kısa süre önce göreve başladıklarını ve bir yandan akademik diğer yandan kültürel ve sosyal faaliyetler üretme çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Rektör Arıbaş, bilimsel projelerin ivme kazandığı yeni bir dönemde olduklarına vurgu yaptı. İmkânlar ölçüsünde ASÜ’nün bilim dünyasına ve topluma katkısını genişleteceklerini kaydeden Prof. Arıbaş, “Kuruluş çalışmalarında inşaat aşamasına doğru ilerlediğimiz Aksaray Teknopark, bu çabalarımızın bir yansımasıdır. Tüm enerjimizi ve birikimimizi üniversitemizi ve şehrimizi büyütmeye, öğrencilerimize daha güzel eğitim-öğretim imkânları sunmaya harcayacağız” dedi. Arıbaş, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Ahmet Yaşar, Nevzat Palta ve İbrahim Baykan da Rektörlük vazifesinde Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a başarı dileklerinde bulundular.

Haber Bülteni