Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Arıbaş, tebrik ziyaretinde bulundu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kısa süre önce Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Her iki üniversitenin iş birliği içinde yürüttüğü çalışmaların ele alındığı ziyarette, yeni dönem için planlanan çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmalara dair projelerin öne çıktığı görüşmede, kurumsal imkânların ortak bir zeminde kullanımının önemine vurgu yapıldı. ASÜ Rektörü Prof. Arıbaş, aynı coğrafyada olmanın birlikte iş üretmeyi daha kolay hale getirdiğini belirterek, “Biz, bu konuda üzerimize düşenleri yerine getirmeye hazırız. Belirli aralıklarda bir araya gelmeye ve neler yapılabileceğini istişare etmeye devam edeceğiz. Sayın Rektörümüze yeni görevinde başarılar diliyor, çalışmalara sunduğu katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi.

KAEÜ Rektörü Prof. Karahocagil de ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret münasebetiyle teşekkür etti ve kurumların ahenk içinde iş üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Haber Bülteni