Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REKOR SEVİYEDE PARK YAPILDI

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, göreve gelmedenönce aksaray halkına verdiği park sözlerini birbir yerine getiriyor.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın göreve gelmesiyle 2014-2018yılları arasında şehrin muhtelif yerlerinde toplam 53 adet modern park vedinlenme alanları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

mevuttaki 60 adet park modern oyun ve spor aletleriyle, bankve oturma gruplarıyla tamamen yenilendi.ayrıca 25 adet yeni parkında dahayapılacağı müjdesi verildi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı,  aksaray’da vatandaşların dinlenip eğlenebileceğimodern alanlar yaptıklarına dikkat çekerek şunları söyledi“belediye olarakşehrimizde yaşayan insanlarımızın oturup dinlenebilecekleri yeşil alanlar veparklar yapmaya devam ediyoruz ” dedi
başkan yazgı, “seçim gezilerinde olsun, diğer sohbetlerimizde olsun park konusuhep üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri olmuştu. göreve geldiğimizdeŞehrimizde çocuk oyun alanları ve dinlenme parklarının yetersizliğini gördük.Şehrimizinbirçok mahallesine 4 yılda 53 adet modern park ve dinlenme alanı yaptık. 60adet parkı tamamen yeniledik modernleştirdik. yine şehrimizin muhtelifyerlerine 25 adet park daha yapacağız. kısa sürede bu kadar hizmetingerçekleştirilmesi çok önemli. tabi burada önemli olan diğerbir konuda aksaraylı hemşerilerimizin daha yeşil ve sağlıklı ortamlarakavuşmasıdır. bence burada yaptığımız hizmetlerin korunması da çok önemli.yeşilin, ağacın ve parkların korunması gerek. başta küçük yavrularımız olmaküzere büyüklerimiz ve herkes yapılan bu parklara sahip çıkmalıdır ” dedi

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Kurban Bayramı tatiline
Sıradaki Haber Kurban Bayramı İzni Uzatıldı: Yargıda Süreler Değişmiyor!