Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

millet olarak bu mübarek

millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecekolmanın heyecanını yaşıyoruz. kandilin dünyada ki tüm insanlığa huzur ve barışgetirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle aksaraylı hemşerileriminve tüm İslam âleminin mübarek regaip kandilini kutluyorum.”

  aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, üç ayların başlangıcı olan regaip kandilidolayısıyla bir açıklama yaparak, aksaray halkının ve tüm İslam âlemininmübarek kandilini kutladı.

Üç ayların başlangıcıolan bu günlerde insanların birbirine karşı daima yapıcı, hoşgörülü, sevgi vesaygı çerçevesi içinde davranması gerektiğini ifade eden başkan halukŞahin yazgı açıklamasında şunları söyledi.

 “Üç aylar olarakbilinen recep, Şaban, ramazan ayları manevi bakımdan diğer aylardan daha üstünve bereketlidir. kandil gecesi allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu,duaların kabul edildiği bir gecedir. millet olarak bu mübarek geceyi idrakedecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. kandilin dünyada ki tüm insanlığa huzur vebarış getirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle aksaraylıhemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek regaip kandilini kutluyorum.”

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Baro Başkanı Avukat Ferit
Sıradaki Haber Baro Başkanı Köse; “Bayramlar dayanışmanın güçlendiği günlerdir”