Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

RAMAZAN’IN HUZUR VE BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞADIK

aksaray belediyesi geleneksel mahalle

aksaray belediyesi geleneksel mahalle iftarlarında 7’den70’e herkes aynı sofranın etrafında toplandı. on bir ayın sultanı ramazan heryıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla yaşandı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı dönemi ile başlayangeleneksel mahalle iftarları programında binlerce kişi aynı sofrada buluştu,iftarını açtı. aksaray belediyesi tarafından farklı mahallelerde düzenlenengeleneksel mahalle iftarlarında çözüm odaklı hizmet prensibi ile beyaz masabiriminde görevli ekipler, halktan gelen talepleri topladı. vatandaşlarınisteklerini ilgili birimlere iletmek üzere kayıt altına aldı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ramazan ayı boyuncaher akşam mahalle iftarları düzenledi. 7’den 70’e herkes aynı gönül sofrasınınetrafında toplandı. aksaray belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalleiftarları ile bu ramazan yaklaşık 100 bin kişi aynı sofra etrafında toplandı.

bu ramazan da aksaraylılar, belediye başkanı haluk Şahinyazgı ev sahipliğinde düzenlenen mahalle iftarları programı için aksaray’agelen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’la birlikte iftar açtı.

mübarek kadir gecesi’nde gelenek yine bozulmadı. 8 binkişinin üzerinde vatandaş somuncu baba camii avlusunda kurulan dev iftarsofrasında buluştu.

başkan yazgı, yoğun programına rağmen bu ayda ihtiyaçsahiplerinin evlerine konuk oldu. Öğrencilerin davetini çevirmeyip onlarlabirlikte iftar ve sahurlar yaptı.

aksaraylılar hep birlikte oruç açmanın bereketi ve huzuruile paylaşmanın mutluluğunu aynı sofra etrafında edilen dualarla yaşadı.

ramazan sokağırenk kattı

aksaray belediyesinin ramazan ayında geleneksel halegetirdiği bir diğer etkinlik ise ramazan sokağı oldu. bu yıl kültür park açıkhava tiyatro salonunda gerçekleşen ramazan sokağında çocuklara özel eğiticiyarışmalar, eğlenceli programlar hazırlandı. tasavvuf müziğinin önde gelensanatçıları da yine ramazan sokağı vesile ile aksaray’da hayranları ilebuluştu.

ramazan ayı boyunca iftar saatinden hemen sonra başlayanramazan sokağında her gün farklı sürpriz etkinlikler ziyaretçiler tarafındanbüyük ilgi gördü.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin
Sıradaki Haber Aksaray Ziraat Odası Başkanı’ndan Flaş Çıkış: Enflasyon %75, Fiyat Artışı %3! Bu Gülünç!