Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

RAMAZAN’IN BEREKETİ MAHALLE İFTAR SOFRALARINDA

cumartesi pazarında yüzlerce mahalle

cumartesi pazarında yüzlerce mahalle sakini iftarda aynısofrayı paylaştı. 

aksaray belediyesi tarafından düzenlenen büyük bölcek, küçükbölcek ve pamucak mahalle sakinlerinin de katıldığı geleneksel mahalleiftarları cumartesi pazar alanında gerçekleşti.

mahalle İftarına ak parti milletvekili adayı muhammed aktaşile katılan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, iftar sofrasındaki tüm vatandaşları tek tek ziyaret edip tokalaşarakhasbıhal etti. 24 haziran seçimleri öncesinde halktan destekve herkesin duasını beklediğini söyledi. pazar alanında gerçekleşen mahalleİftarına belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları eşlik etti.

ezanların okunmasıyla birlikte alanda bulunan yüzlerce kişiaynı sofrada iftarını yaptı. İftardan sonra mahalleliye seslenen ak partimilletvekili adayı muhammed aktaş, iftar sofrasıyla gelen bereketin daimolmasını temenni etti. herkesin duasını ve desteğini beklediğini ifade etti

“mahalle iftarlarımız birlik ve beraberliğimizi dahasağlamlaştırıyor” diyen başkan yazgı, iftardan sonra yaptığı konuşmada “ramazanayının belki en güzel yanı iftar sofrasında buluşmak. Şuan burada kardeşlik ilegelen paylaşma sonucu bir bereketin hakim olduğunu görüyorum. belediye olarakramazan ruhunu her mahallede yaşatmak istiyoruz. bu vesile düzenlemiş olduğumuziftar programına göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımdan dolayı tüm hemşerilerimeteşekkür ediyorum” diyerek herkesin ramazanı ayını tebrik etti.

beyaz masa birimi, iftardan sonra mahalle sakinlerinin istekve taleplerini not etti. vatandaşlar düzenlenen iftar programı için belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’ya teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu,
Sıradaki Haber Sultanhanı’da Halı Sanatı Devrimi: Kültürel Mirası Uluslararası Arenaya Taşıyor!