Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

RAMAZAN RAHMET VE BEREKET AYIDIR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ramazan ayınınbaşlaması nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; tüm müslümanlar tarafındanözlemle beklenen 11 ayın sultanı ramazan-ı Şerif’e tekrardan erişmeninmutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “birlik ve beraberlik duygularınınpekiştiği, yardıma muhtaçların fazlasıyla gözetildiği ramazan’ın tüm İslam âleminehayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy mesajında,“rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayınsultanı ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikteyaşıyoruz” dedi. rahmet ile başlayan ramazan ayının kurtuluş ile tecellibulmasını dileyen altınsoy, “oruç, ibadet ve sabır ayı olan ramazan ayı İslam âlemininen anlamlı ayıdır. ramazan ayı müslümanlar için kaynaşma, paylaşım, bir aradaolma ve hoşgörüyü ifade eder. ramazan ayı, yardımlaşmanın, sevginin,kardeşliğin, mutlulukların, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı,yardım edenin de yardım alanında mutlu olduğu, huzur bulduğu bir aydır. bu ayfırsat bilinerek yapılan ibadetler, iftarlar, sahurlar toplumsal kaynaşmamız,birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından da büyük önem taşımaktadır.

bu duygu ve düşünceler ile bütün aksaraylı hemşerileriminramazan ayını en içten duygularımla tebrik ederken, filistin’de yaşanan insanlıkdramının sorumlularını şiddetle kınıyorum. yaşanan bu drama dünya sessiz kalsada biz hiçbir zaman susmayacak, hakkı haykırmaya devam edeceğiz. mübarek ramazanayınınislam coğrafyalarında sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik içerisindegeçmesini yüce allah’tan niyaz ederim” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlana
Sıradaki Haber Aksaray’da ölüm sebebinin en yaygın nedeni ne oldu?