Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ramazan Kaşlı’dan Büyük Söz: Aksaray İçin Canla Başla Çalışacağız!

Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın Açıklamasıyla

Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın Açıklamasıyla Heyecan Dorukta; İrfan Çıtak Önderliğinde Güçlü Bir Ekiple Aksaray’a Değişim Geliyor!

MHP’nin Aksaray’daki güçlü lideri Ramazan Kaşlı, İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak öncülüğünde açıklanan belediye başkan adaylarıyla Aksaray’ı modern, üretken ve yaşanabilir kılma hedefinde.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, yaptığı basın toplantısında Aksaray’ı yeni bir döneme taşıyacaklarını müjdeledi. Açıklamasında, MHP’nin Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak liderliğindeki güçlü kadronun altını çizen Kaşlı, “Aksaray için heyecan verici bir değişim zamanı geldi” dedi.

Kaşlı, Ortaköy’den Sultanhanı’na kadar uzanan coğrafyada belediye başkan adaylarını tanıtarak, projelerle dolu bir dönemin startını verdiklerini ifade etti. “Üç Hilalin Üretken Belediyecilik anlayışıyla, Aksaray’ı çağdaş bir şehir haline getireceğiz” diyen Kaşlı, vatandaşları destek vermeye çağırdı.

Gözler, İrfan Çıtak liderliğindeki kadronun, Aksaray’ı nasıl projeler ile geleceğe taşıyacağında. Projelerle dolu yeni döneme dair beklenti ve umutlar artarken, Aksaraylılar, kentin geleceği için merakla bekliyor. Haber; Fatma Altınok