Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ramazan Bayramını Kutladı

Bu haberin fotoğrafı yok

aksaray valisi aykut pekmez yaptığı basın açıklamasında;

“bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu,toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik vegüzelliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günlerdir. bugünler; birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı kültürüyle yardımlaşma vedayanışmayı sağlar, dargınlık ve ihtilafları giderir, çocuklarımızın manevihavayı idrak etmelerini sağlar.

milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyleyaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınlarınbuluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı müstesna zamanlardır. yücemilletimizin ruh kökünde var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillereyaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir.

her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan“babalar günü” nü bu yıl “ramazan bayramı” ile birlikte kutluyoruz.

yaşamın her anında varlığıyla evlatlarının desteği,çocuklarını geleceğe hazırlamada annelerin en büyük dayanağı olan babalar, ailekurumunun temel direğidir.

ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu biryaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi veşefkati karşılıksız veren babalarımız, çocuklarının geleceğe daha güvenlebakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştirerekgöstermektedirler.

bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimiziminnetle anıyor, onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere tümaksaraylıların ramazan bayramı’nı ve babalar gününü en kalbi duygularımlakutluyor,  bayramın milletimiz ve ülkemiziçin huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray ve ilçelerinde bayram namazı
Sıradaki Haber Aksaray merkez ve ilçelerde bayram namazı saat kaçta?