Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rabbim devletimize zeval vermesin! Vatandaşlarımıza üst düzey sağlık hizmeti

AK Parti Aksaray teşkilatlarında

AK Parti Aksaray teşkilatlarında 7 yılı il Başkanlığı ve Aksaray Belediyesinde 5 yılı belediye Başkan yardımcılığı ve 10 yılda Belediye Meclis üyeliği yapan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Aksaray Milletvekili seçildikten sonra AK Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde  (TBMM)’sinde gözde vekillerinden birisi oldu.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy Milletvekili seçildikten sonra AK Parti’nin TBMM’sinde Grup yönetiminde yer aldı. Daha sonra Ülkede yatırımların paylaştırılacağı ve projelerin onaylandığı, ödeneklerin ayrıldığı Plan Bütçe Komisyonu üyesi seçilmişti.

Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy son olarak ta AK Parti’nin iç Anadolu Bölgesi il koordinatörü görevine de getirildi.

TBMM’sinde önemli sorumluluklar alan Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Ankara’daki görevlerinden arda kalan zamanlarda Aksaray’a gelerek Partililerle bir araya gelip istişarelerde bulunuyor. Halkın içerisine girip onları dinliyor. Esnaflarla da hemhal oluyor.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy akşam saatlerinde de Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek hastaları ziyaret etti. Hasta yakınları ile sohbet etti. Hastaların ve hasta yakınlarının hastane hizmetlerinden dolayı memnuniyeti duymanın mutluluğunu yaşarken, Sağlık alanında ülkemize büyük hizmetler yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a halkımızın yaptığı duayı bir kez daha duydu.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalan hastaların 5 yıldızlı hizmet aldığının altını çizen Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Rabbim devletimize, hükümetimize zeval vermesin. Hastalarımız üst düzeyde sağlık hizmetlerini alıyorlar. Vatandaşlarımıza sağlıklı mutlu günler yaşamalarını diliyorum” dedi. Haber: Ağustos GERÇE