Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİLER

diyanet İşleri başkanlığı yönetim

diyanet İşleri başkanlığı yönetim hizmetleri genel müdürühaydar bekiroğlu ile eğitim hizmetleri genel müdürü kadir dinç 11 Şubat 2019pazartesi günü aksaray’ımızı ziyaret ederek projeleri yerinde inceledi.

vali ali mantı’nın da katıldığı kahvaltılı toplantı ilebaşlayan programda aksaray’daki din hizmetleri ele alındı. sonrasında yapılacakhizmetlerle alakalı binalar gezilerek yerinde müşahede edildi ve çeşitli notlaralındı. yeni hizmete giren hz. hatice kız kuran kursu ve faaliyet gösterenlaleli ve geylani erkek hafız kuran kursları ziyaret edildi. Öğrencilereçeşitli ikramlar yapılarak kurs öğreticileri ve öğrencilerinin istekleridinlendi. nakkaş mahallesinde ilimize yeni kazandırılacak külliye inşaatı baştaolmaz üzere ilimizde yapılması planlanan cami ve eğitim hizmet binalarınınincelemeleri yapıldı. ayrıca aksaray Üniversitesi kampüsünde yeni yapılacakolan cami yerinin tespiti ve yapılması gereken çalışmalar da gündeme getirildi.yapılan ziyaretler sonrasında müftülükte teşrif eden yönetim hizmetleri genelmüdürü haydar bekiroğlu ile eğitim hizmetleri genel müdürü kadir dinç,müftülükte yapılan değişikliklerin eski haline göre isabetli bir çalışmaolduğunu ifade ederek ziyadesiyle beğendiklerini dile getirdiler.

yapılan incelemeler sonrasında yönetim hizmetleri genelmüdürü haydar bekiroğlu ile eğitim hizmetleri genel müdürü kadir dinç’inteşrifleriyle kuran kursu Öğreticilerine yönelik toplantı tertip edildi. açılışkonuşmasını İl müftüsü cemalettin bal’ın yaptığı toplantı kuran’ı kerimtilavetiyle başladı. yönetim hizmetleri genel müdürü haydar bekiroğlu’nunselamlama konuşmasının ardından konuşan eğitim hizmetleri genel müdürü kadirdinç, kuran kursu hizmetleriyle alakalı kuran kursu Öğreticilerine geniş bir bilgiaktarımında bulundu. konuşmalarını müftüsü cemalettin bal’ın yapmış olduğuçalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek sonlandırdılar.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir
Sıradaki Haber MEB bir yıl içinde hayata geçirilen projeleri bülten halinde yayımladı