polis memuru mehmet ali aydenk pankreas kanseri tedavisi gördüğü İzmir ege Şehir hastanesinde hayatını kaybetti.
edinilen bilgilere göre; aksaray İl emniyet müdürlüğü narkotik suçlarlamücadele Şube müdürlüğünde görevli polis memuru mehmet ali aydenk 29.06.2019 günü pankreas kanseri tedavisi gördüğü İzmir ege Şehir hastanesinde hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
aksaray İl emniyet müdürü ali karabağ polis memurumuzmehmet ali aydenk pankreas kanseri tedavisi gördüğü İzmir ege Şehirhastanesinde hastalığa yenik düşerek hayatını kaybederek hakkın rahmetinekavuşmuştur. derin bir üzüntü ile duyduğumuz bu acı haber ile merhuma allah’tanrahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum dedi.
ali aydenk’in cenazesi 30.06.2019 pazar günü İl emniyet müdürü ali karabaĞ, karaman İl emniyet müdürü fikretbayraktar ve mesai arkadaşlarının da katıldığı cenaze töreni ile karaman il merkezinde son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
haber yaşar karatay

