Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK HAYATINI KENDİMİZE PRENSİP EDİNMELİYİZ

mhp aksaray milletvekili ramazan

mhp aksaray milletvekili ramazan kaŞli mevlid kandili dolayısıyla yaptığıaçıklamada; “sevgili peygamberimiz hz. muhammed (s.a.v)’in dünyayateşriflerinin 1447. yıl dönümü olan mevlid kandili’ni, bir kez daha birlik veberaberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.

hz. peygamberimiz(s.a.v) bütün insanlık için bir yolgösterici, ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir. onun doğumu insanlıktarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü yüce allah onu bütün âlemlererahmet olarak göndermiştir. İslam dini bir ahlak dini olarak insanlığı kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir.
İslam dini ile âlemlere rahmet olarak gönderilensevgili peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emanetikorumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim vekimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyuncakendimize prensip edinmeliyiz.

sevgili peygamber efendimizin dünyayı şereflendirmesininyıl dönümü olan mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesiniyüce mevla’dan niyaz eder, tüm türk – İslam aleminin ve değerli aksaraylıhemşehrilerimin mevlid kandil’ini tebrik eder; birliğimize, beraberliğimize vehayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Niğde'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar
Sıradaki Haber Çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede öldü