Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelinsu Yıldırım, halkın projelerini açıkladı

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN

CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PELİNSU YILDIRIM DEMİR, PROJELERİNİ AÇIKLAMAYA DEVAM EDİYOR:
İşte, Halkın Projeleri!

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, projelerini açıklamaya devam ediyor. Pelinsu Yıldırım Demir, Stadyum ve Şehir Kompleksi Projesi ile Tarihi Cezaevi’nin Kent Müzesi’ne dönüştürüleceği iki projesini daha açıkladı. Demir, daha önce de Halk Kart projesini açıklamıştı. CHP adayının projeleri Halkın Projeleri başlığı ile duyuruldu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine doğru giderken şehir için geliştirilen projelere dair önerilerini açıklamaya devam ediyor. Pelinsu Yıldırım, Aksaray için geliştirdikleri projeler arasında Stadyum ve Spor Kompleksi ve Tarihi Cezaevi Kent Müzesi’ne dönüştürülmesi projesinin yer aldığını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, yerel seçimlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında iki yeni projeyi daha açıkladı. Pelinsu Yıldırım Demir tarafından açıklanan projeler kapsamında Aksaray için yeni bir Stadyum ve Spor Kompleksi ve Tarihi Cezaevi Kent Müzesi’ne dönüştürülmesi projesi yer aldı.
Aksaray’ı Türkiye Futbol Federasyonu 2’inci Ligi Kırmızı Grup’ta temsil eden Aksaray Belediyespor gibi şehrin önemli futbol takımları için yeni bir stadyum projesi olduğunu açıklayan Demir, Sultanlar Lig’inde mücadele eden Kuzeyboru gibi şehrin önemli voleybol takımları için de spor kompleksi projesi olduğunu dile getirdi.
“Halkın Projeleri” adı altında projelerini toplayan Pelinsu Yıldırım Demir, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında; “Modern Stadyum ve Spor Kompleksi ile Aksaray’ımızın bütün güzide takımlarına imkân ve alt yapı desteği sağlayacağız. Cumhuriyet Dönemi eserlerimizden olan Tarihi Cezaevi’nin şehrimizin zengin tarihinin yansıtıldığı bir Kent Müzesi’ne dönüştüreceğiz. Bu sayede şehrimizde geçmişin izlerinin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi. Pelinsu Yıldırım Demir, daha önce de ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak Halk Kart projesini açıklamış ve ihtiyaç sahiplerinin Halk Kart ile ihtiyaçlarını karşılayacağını böylece sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceğini söylemişti. Pelinsu Yıldırım Demir’in diğer projeleri heyecanla beklenmeye başlandı.

Haber: Fatma ALTINOK