Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelinsu Yıldırım Demir’den stadyum ve spor kompleksi projesi

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru giderken şehir için geliştirilen projelere dair önerilerini açıklamaya devam ediyor. Pelinsu Yıldırım, Aksaray için geliştirilen projeler arasında stadyum ve spor kompleksinin yer aldığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, yerel seçimlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında bir yeni projeyi daha açıkladı. Pelinsu Yıldırım Demir tarafından açıklanan projeler kapsamında Aksaray için yeni bir stadyum ve spor kompleksi projesi yer aldı.

Aksaray’ı Türkiye Futbol Federasyonu 2’inci ligi kırmızı grubunda temsil eden Aksaray Belediyespor gibi şehrin önemli futbol takımları için yeni bir stadyum projesi olduğunu açıklayan Demir, Sultanlar Lig’inde mücadele eden Kuzeyboru gibi şehrin önemli voleybol takımları için de spor kompleksi projesi olduğunu dile getirdi.

“Halkın Projeleri” adı altında projelerini toplayan Pelinsu Yıldırım Demir, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında; “Modern stadyum ve spor kompleksi ile Aksaray’ımızın bütün güzide takımlarına imkân ve alt yapı desteği sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe