Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelinsu Yıldırım Demir, Yeni Sanayi esnafı ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkanı Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Aksaray’ın Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Ankara’daki tanıtım programının tamamlamasının ardından Aksaray’daki saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Pelin Yıldırım Demir, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek, esnafların sorunlarını dinledi. Burada her bir vatandaş birebir görüşme olanağı elde eden Demir, esnafların öneri ve isteklerine de kulak verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyareti sırasında; Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, İl Kadın Kollar Başkanı Elif Gökkuş ve parti yöneticileri eşlik etti. Pelinsu Yıldırım Demir, burada yaptığı açıklama kapsamında; “Yeni Sanayi esnaflarımız ile bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Yeni Sanayi Esnafı, Aksaray’daki tüm esnaflarımız gibi daha refah bir çalışma hayatını hak ediyor” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe