Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelinsu Yıldırım Demir; “Her zaman emeğin yanında olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki vatandaşlar ile bir araya gelen Pelinsu Yıldırım Demir, OSB çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalarına yönelik bilgi alırken, sorun ve önerilerine de kulak verdi. Aksaray gibi bir sanayi ve ticaret kentinde Organize Sanayi Bölgesi çalışanlarının emeğinin oldukça kıymetli olduğunu dile getiren Pelinsu Yıldırım Demir, “Her zaman emeğin, emekçinin ve alın terinin yanında olacağız” dedi.

Aday Demir sözlerinin devamında “Hepimiz aynı şehirde, aynı sorunlarla baş gelmeye çalışıyoruz. Gezdiğim yerlerde vatandaşlar ile görüşmelerimde seçimden konuşmaya bile utanıyorum. Çünkü vatandaş seçimi düşünecek durumda değil. Vatandaşın derdi geçim. İşte bunları bildiğim için sizler için çok güzel projelerim var. Sizlere müjde niteliği taşıyan projeler bunlar. Mesela seçildiğimizde İlkokul öğrencilerine kantin desteği vermeyi planlıyoruz. Artık Aksaray’da hiçbir kadın çocuğumun beslenme çantasına ne koyacağım diye dertlenmeyecek. Ayrıca, siz kadınlara vermeyi planladığımız halk kart projemiz ile aile bütçenize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Halk marketler kurup pahalılıktan etkilenmemenizi sağlayacağız. Bir diğer projemiz ise kısıtlı şartlarda çalışan ve okul çağına gelmemiş çocukları olan kadınlar için. Maddi zorluklardan dolayı evini geçindirmekte zorlanan ve çalışmak zorunda olan kadınlar okul çağına gelmemiş çocuklarına bakacak kimseleri olmadığı için çaresizler. Çocuklarını kreşe verseler zaten kazandıklarını kreşe vermeleri gerek. İşte biz bu sebepten, çalışmak zorunda olan anneler için belediyeye ait kreşler yapacağız. Evlilik çağına gelen gençlerimiz için belediye düğün salonları yapacağız. Yeşiltepe belediye başkanımızın yaptığı gibi belediyeye ait ekmek üretim tesisleri kurup en temel gıdalarımızdan olan ekmeğe düşük fiyatla ulaşmanızı sağlayacağız. Biz sizlerle birlikte Aksaray’da mutlu anneler, mutlu çocuklar ve gençlerin yaşaması için elimizden geleni yapacağız “ ifadelerine yer verdi.

Emekçilerin sorularının Türkiye’nin sorunu olduğunu ifade eden Pelinsu Yıldırım Demir, ziyaret sırasında her bir OSB çalışanı ile sohbet etti. Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyareti sırasında Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi parti il yöneticileri eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe