Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pazar Tezgahlarında Değişen Fiyatlar Gözlerden Kaçmadı

Değişen mevsimlerle Pazar tezgahlarının

Değişen mevsimlerle Pazar tezgahlarının meyve sebzeleri de değişim gösterdi. Bazı meyve ve sebze fiyatları artarken bazılarının ise azalma yaşanıyor. Bu sebeple beraber vatandaşların ise fiyatı düşen ürünlere yöneldiği göze çarparken, fiyatı yüksek ürünlere pek rağbet göstermediği belirtiliyor.

Pazarcı esnafı, limon, kabak ve çilek gibi ürünlerin fiyatlarının yükseldiğini belirtirken, yeşillik ürünlerinin fiyatlarında ise azalış olduğunu söyledi. Pazarcılar, vatandaşların düşük fiyattan ürün almak istemesine rağmen az miktarda da olsa poşetlerini doldurduğunu dile getirdi.
Aksaray’da, limon, kabak ve çilek gibi meyve ve sebzelerin fiyatlarında artış olduğunu gözlemlenirken, Pazar esnafı ise; “Mevsime bağlı olarak fiyatı düşen ve artan ürünler var. Şu an elma uygun fiyatla satılıyor. Limonun ise fiyatı yükseldi. Kabak ve çileğin fiyatı da yükseldi. Fiyatlar normal seviyede. Vatandaşlar bütçesine göre gelip alışverişini yapıyor. Kırmızıbiber, elma ve yeşilliklerin fiyatı düştü. Marul, pırasa, dereotu gibi ürünlerin fiyatı ise düşüşte.” dedi.

Haber: Fatma Altınok