Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pazar esnafının sorunlarına Başkan Mutlu çözüm arıyor!

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde Belediye Başkanı Doğan Mutlu, Salı pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Mutlu, pazarcıların ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde Belediye

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde Belediye Başkanı Doğan Mutlu, ilçedeki çalışmaları ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Son olarak Sarıyahşi Salı pazarını ziyaret eden Başkan Mutlu, burada pazarcı esnafı ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Mutlu, pazarcı esnaflarına hayırlı işler dileklerini ileterek onların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Pazarcıların fiyat dalgalanmaları, satış koşulları ve pazar alanıyla ilgili çeşitli konulardaki taleplerini not alan Başkan Mutlu, bu konuların çözümü için gerekli adımları atacağını belirtti.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Mutlu, pazarın genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlar, Başkan Mutlu’ya pazardaki ürün çeşitliliği ve fiyatlardan memnun olduklarını ifade ederken, bazıları ise ulaşım ve pazarın düzeniyle ilgili önerilerini paylaştı.

Ziyaret sırasında Başkan Mutlu, “Sarıyahşi’nin her noktasında halkımızla iç içe olmayı sürdüreceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Mutlu’nun pazar ziyareti, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Pazarcılar ve vatandaşlar, ziyaretlerinden dolayı Başkan Mutlu’ya teşekkür etti.

Hakan Hidayet Deniz