Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR

aksaray İhh başkanı Önder

aksaray İhh başkanı Önder Özkan gazetemizi ziyaret ederekaksaray İhh’nın yapmış olduğu çalışmaları ve yaklaşan kurban bayramında kurbanbağışı fiyatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

aksaray İhh başkanı Önder Özkan; “  İhh, hayırseverlerin desteğiyle ortadoğu’danafrika’ya, balkanlar’dan uzakdoğu’ya ve orta asya’ya kadar 103 ülke ve bölgedeyoksulun, kimsesizin ve yetimin yüzünü güldürecek.

türkiyeli hayırseverler bu yıl da kurban bayramınıdünyanın dört bir yanında bulunan mazlumlarla birlikte geçirecek.
vakfın kurban organizasyonunda öncelik mülteci kampları, savaş, doğalafet, kronik açlık ve yoksulluk bölgeleri ile yaşlılar, kimsesizler, dullar,yetimhaneler, okullar ve hastanelere verilecek.

bir kurban bedelinin 750  tl olarakbelirlendiği kampanya kapsamında bağışlanan kurbanlar İhh ekipleri tarafındanbağışçıların kendi seçtikleri bölgelere ulaştıracak.

İhh ekiplerince, çalışma yapılacak ülke ve bölgelerdensatın alınacak olan kurbanlar bayram namazının ardından İslami usullere uygunolarak kesilecek. hazırlanan kurban etleri bayramlaşma merasiminin ardındanihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, bağışçılara da İhh tarafından kurbanlarıylailgili bilgilendirme yapılacak.

aksaray İhh olarak doğu türkistan’da 210 hisse ile yetimleremuhtaç ailelere dağıtımını yapacağız.  kardeşinizle paylaştığınızda; yeryüzübereketlenir, mutluluk çoğalır. paylaştığın senindir, paylaş sevindir” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Uluslararası Çalışma Örtüğü (ILO) Birleşmiş
Sıradaki Haber Dünya Çapında 160 Milyon Çocuk İşçi: Krizin Boyutları Açıklandı!