Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Partiler, centilmence birbirlerine saygı çerçevesinde yarıştılar

Sandıktan çıkan sonuç ülkemize

Sandıktan çıkan sonuç ülkemize hayırlı olsun

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve eşi Merve Dinçer ile birlikte Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi için oyunu Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kullandı.

2143 nolu sandıkta oyunu kullanan Belediye Başkanı Dinçer,”Cumhurbaşkanımızın ve belirlenmesi, aynı zamanda 28. dönem milletvekili genel seçimleri için demokrasimizin bir gereği olarak bugün okulumuzda oylarımızı veriyoruz, verdik.

Çıkan sonucun ülkemize, milletimize, vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzel bir seçim kampanyası dönemi geçti. Aksaray ölçeğinde gerçekten partiler, centilmence birbirlerine saygı çerçevesinde yarıştılar, vaatlerini, sözlerini dile getirdiler. Hemşehrilerimizle kucaklaştılar. İnşallah bugün de bunun sonucu olarak vatandaşlarımız sandığa geldiler ve oylarını verecekler. Gayet başarılı, güzel, sakin ve güzel bir seçim dönemi geçiyor, oy verme süreci geçiriyoruz. İnşallah çıkan sonucunda ülkemize, vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bugün 14  Mayıs Anneler Günü, Dünya Çiftçiler ve Eczacılık Günü. Bu vesileyle de tüm eczacılarımızın günün, Aksaray’ımıza çiftçilik faaliyeti yürüten çiftçilerimizin gününü ve tüm şehit ailelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin de Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah’ım sağlık, afiyet içerisinde nice günler yaşamayı hepimize nasip buyursun diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum” diye konuştu. Haber: Fatma ALTINOK